(H)EERLIJK PUUR NATUUR
LIMOUSIN VLEES

Recept van de week

Iedere week sorteren wij een lekker recept voor u. De gerechten zijn steeds voor 4 personen. U kunt dan zelf uitrekenen wat u bij meer of minder personen nodig heeft. Eet smakelijk

En­tre­co­te met kof­fie­rub

En­tre­co­te met kof­fie­rub

Bereiden

Doe de koffiebonen in de vijzel of het bakje van de keukenmachine en maal fijn. Pel de knoflook en voeg toe. Schil de gember en snijd in stukjes. Voeg ook toe en maal fijn. Voeg de basterdsuiker, tabasco, het zeezout en de olie toe. Maal fijn tot een dikke pasta.
Bestrijk de entrecotes aan beide zijden met de koffiepasta. Laat een uur afgedekt marineren buiten de koelkast.
Steek de barbecue aan (of verhit een grillpan). Gril de entrecotes 3-4 min. Keer halverwege. Neem het vlees van het vuur en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten. Snijd in plakjes en serveer direct.

 

Lekker met komkommersalade en rijst, smakelijk!

  • Aantal personen: 4
  • Voorbereiding: 15 min
  • Bereiding: 1 uur
Benodigdheden
  • 25 g koffiebonen
  • 1 teen knoflook
  • 2 cm verse gember
  • 1 el donkere basterdsuiker
  • 3 tl tabasco chipotle pepper sauce
  • 1 tl grof zeezout
  • 1 el olijfolie
  • 4 entrecotes

Week special

Brieschettasteak
100 gram
€ 1,79
Gemarineerd rosbieflapje gevuld met brie en boerenham.

Dag reclame

Fons Pessers parallax image 1
Fons Pessers parallax image 7